geen borg
Gratis routes
haal en brengservice
Gemakkelijk bereikbaar
groepsverhuur

Over Ons

Rover Events

Rover Events is het moedermerk van Scooterverhuur Limburg en houdt zich, naast het verhuren van tweewielers, ook bezig met sloepverhuur en verhuur van personenauto’s.

 

Meer informatie of vragen? Kijk op www.rover-events.nl (website in ontwikkeling) of stuur een e-mail naar informatie@rover-events.nl.

 

Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties!

Scooterverhuur Limburg

Genieten van het Limburgse landschap wordt nog leuker op een van onze tweewielers. Scooterverhuur Limburg is het bekendste scooterverhuurbedrijf in de regio. Ons assortiment bestaat naast scooters ook uit e-scooters, e-choppers en e-bikes, die allemaal eenvoudig te bedienen zijn.

Voor vertrek krijg je duidelijke uitleg over het gebruik van de tweewieler, en we zijn altijd te bereiken voor vragen of hulp.

 

Volg ons of  Facebook en/of Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Rover Bikes

Naast verhuur doen we ook verkoop. Reparaties, motor revisie en onderhoud, Rover Bikes is dè scootershop van Valkenburg en omstreken met onderdelen en producten voor vrijwel alle scootermodellen. Daarnaast verkopen we de volgende merken, zowel nieuw als gebruikt:

  • Segway
  • Rover Bikes
  • Peugeot
  • Piaggio 
  • Vespa
  • Kymco
  • Sym
  • Nipponia 
  • BTC en AGM
  • GTS

Meer informatie of vragen? Kijk op www.rover-bikes.nl of stuur een mailtje naar informatie@rover-bikes.nl.

Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Bike Limburg

Bike Limburg is onze verhuur locatie in Schinnen. Hier leggen we de focus op stilte en duurzaamheid. Dat betekent alleen elektrische voertuigen en routes door de prachtige natuur van Beekdaelen. 

 

Voor vertrek krijg je duidelijke uitleg over het gebruik van de tweewieler, en we zijn altijd te  bereiken voor vragen of hulp.

 

Meer informatie? Kijk op www.bikelimburg.com of stuur een mailtje naar info@bikelimburg.com.

Volg onze Instagram en/of Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Cult Cars

Of je nu opzoek bent naar een snelle auto of een echte klassieker, met Cult Cars wordt je beleving van een auto compleet anders. Het unieke uiterlijk, het geluid van de motor dat klinkt als muziek, de geur van de stoelbekleding en je hand op de versnellingspook.

 

Ga je toeren door het prachtige Limburgse heuvelland met je partner, gezin of vrienden, of ga je liever alleen op avontuur? Een speciale gelegenheden zoals een trouwerij of bedrijfsuitje kunnen we ook tot een mooie beleving maken. 

 

Meer informatie? Kijk op www.cultcars.nl of stuur een mailtje naar info@cultcars.nl

Volg onze Instagram en/of Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Sloepverhuur Limburg

Tekst verschijnt hier