37,50
p.p.
scooterverhuurlimburg arrangement scooter lunch abonnement

Ride & Powerlunch 2GO

De Coronacrisis raakt ons allemaal. Ook onze horeca partners. Wij willen hen allen een hart onder de riem steken!

We zullen hier samen mee om moeten gaan. Wij als Scooterverhuur Limburg hebben gekeken naar welke mogelijkheden we momenteel wél hebben.

Buiten zijn, mits voldoende afstand van anderen, is gezond. Daarom hebben wij samen met onze horeca partners het volgende arrangement samengesteld.

 

Huur een scooter of e-bike en ga erop uit!

 

Haal onderweg een lekkere Powerlunch op bij één van onze horecapartners vanaf €37,50 op basis van 2 personen per scooter voor een halve dag. Indien ieder een eigen scooter wenst en/of een hele dag scooter wil rijden geldt er een toeslag. Je kunt dit tijdens het reserveren aangeven in het "opmerking/wens" veld.

 

Deze Powerlunch bestaat uit een lekker en gezond drankje, een snack in de vorm van een broodje/wrap & fruit.

 

Het werkt als volgt:

 

  1. Reserveer een scooter of e-bike bij Scooterverhuur Limburg
  2. Haal de klaargezette scooter(s) en/of e-bike(s) op bij Scooterverhuur Limburg
  3. Haal onderweg jouw Powerlunch op bij een van onze horecapartners
  4. Kies zelf een plek waar je ongestoord deze heerlijke versnapering wilt nuttigen
  5. Op onze routekaart staan picknickplekken gemarkeerd!  

 

Let op: Bij een te grote reservering of teveel aanvragen op één dag of behoudt Scooterverhuur Limburg het recht om de reservering aan te passen. Dit alles gericht op jullie- en onze veiligheid.

 

S.v.p. minimaal 24 uur van tevoren te reserveren i.v.m. klaarmaken van de Powerlunch. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Aangepaste Maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus

Je kan bij ons nog lekker van de gezonde buitenlucht en het mooie Zuid Limburg genieten maar wel op de volgende voorwaarden:

Welke vestigingen zijn geopend?

Wij zijn momenteel uitsluitend geopend in Valkenburg. Vanaf 15 juni openen wij ook weer ons nieuwe filiaal in Maastricht.

TIP:

We hebben speciaal een leuk arrangement samengesteld waarbij je onderweg langs de route een lekker lunchpakket kan afhalen, de zogenaamde “Power Lunch”.

Uiteraard kun je ook zelf een lunchpakket meenemen voor onderweg. Op onze routekaart staan picknickplekken gemarkeerd.
Wij rekenen op uw begrip en medewerking voor handhaving van deze additionele maatregelen die wij hanteren om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze maatregelen of heeft u naar aanleiding van het Corona virus vragen over een reservering, schroom niet en neem contact met het management op via: