52,50
p.p.

Luncharrangement aan de Maas

Geniet van een luxe lunch op één van de mooiste plekken in de omgeving!

Combineer uw scooter of e-biketocht met een luxe lunch. U heeft de keuze uit diverse warme gerechten en luxe broodjes met o.a. rundercarpaccio, parmaham, tonijn en noem maar op! Dit alles wordt geserveerd met een lekker kop soep + 1 consumptie naar keuze.

 

Prijs: €52,50 p.p. op basis van 2 personen per scooter. Indien ieder een eigen scooter wilt, geldt er een toeslag van €25,- p.p.

Aangepaste Maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus

Je kan bij ons nog lekker van de gezonde buitenlucht en het mooie Zuid Limburg genieten maar wel op de volgende voorwaarden:

Welke vestigingen zijn geopend?

Wij zijn momenteel uitsluitend geopend in Valkenburg. Vanaf 15 juni openen wij ook weer ons nieuwe filiaal in Maastricht.

TIP:

We hebben speciaal een leuk arrangement samengesteld waarbij je onderweg langs de route een lekker lunchpakket kan afhalen, de zogenaamde “Power Lunch”.

Uiteraard kun je ook zelf een lunchpakket meenemen voor onderweg. Op onze routekaart staan picknickplekken gemarkeerd.
Wij rekenen op uw begrip en medewerking voor handhaving van deze additionele maatregelen die wij hanteren om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over deze maatregelen of heeft u naar aanleiding van het Corona virus vragen over een reservering, schroom niet en neem contact met het management op via: